Chuntao

He alakaʻi no ke koho ʻana i nā pālule kiʻekiʻe

He alakaʻi no ke koho ʻana i nā pālule kiʻekiʻe

Ke koho ʻana i nā pālule kiʻekiʻe 1

I loko o ke ao o kēia wā, ʻo nā T-shirt kekahi o nā mea kaulana loa o nā lole.Inā he kāne a he wahine paha, he ʻōpio a he ʻelemakule paha, ʻaneʻane loaʻa i nā mea a pau he T-shirt i loko o kā lākou ʻaʻahu.Hōʻike nā ʻikepili i ke kūʻai ʻia ʻana o ka nui o nā T-shirt ma ka honua holoʻokoʻa i kēlā me kēia makahiki, e hōʻike ana i ka kaulana nui a me ka kaulana o nā T-shirt i ka honua fashion.

Eia nō naʻe, me ka hoʻonui nui ʻana i ka maikaʻi o nā waiwai, ua lilo ke koho ʻana i kahi t-shirt maikaʻi.finadpgiftsmanaʻo e hāʻawi iā ʻoe i kahi alakaʻi e pili ana i ke koho ʻana i kahi t-shirt maikaʻi, e manaʻolana e kōkua a aʻo iā ʻoe i kāu hoʻoholo kūʻai.

1. Ka maikaʻi o ka lole

ʻO ka maikaʻi o ka lole i hoʻohanaʻia i loko o ka T-shirt he hopena pololei i ka hōʻoluʻolu a me ka lōʻihi.Hana ʻia nā lole ʻano maikaʻi mai nā pulupulu palupalu, hanu a paʻa, e like me ka pulupulu, hui pū ʻia o ka pulupulu a me ka polyester.Ke kūʻaiʻana i kahi T-shirt, hiki iāʻoe ke hoʻolohe i ka'ōlinolino a me ka manaʻo o ka lole.Loaʻa i nā lole maikaʻi ke ʻano maʻamau a me ke ʻano palupalu.

Ke koho ʻana i nā pālule kiʻekiʻe 2

2. E nānā i ka lepili

Pono e loa'a ka lepili i kēlā me kēia pālule, e hō'ike ana i ka 'ike e like me ka haku lole, nā kuhikuhi holoi a me ka mea hana.ʻO ka nānā ʻana i kēia mau lepili e kōkua iā ʻoe e hoʻomaopopo i ka maikaʻi o ka t-shirt a pehea e mālama ai.E hōʻoia i ka heluhelu ʻana o ka lepili a ʻaʻohe hewa i ka ʻōlelo ʻana a i ʻole nā ​​kikokikona huna.

3. Hoʻopā i ka lole

Hoʻopā mālie i ka ʻili lole o ka pālule me kou lima e ʻike i ke ʻano.Pono ka T-shirt kiʻekiʻe e ʻoluʻolu a ʻoluʻolu hoʻi i ka hoʻopā ʻana, me ka ʻole o ka ʻāʻī a i ʻole ka huhū i ka ʻili.

4. ʻO ka lawe māmā o ka lole

E paʻa i ka pālule i kahi kumu māmā a nānā i ka lawe māmā ʻana o ka lole.ʻO ka pālule kiʻekiʻe ka mea maʻamau maʻalahi, ʻaʻole translucent a i ʻole opaque.

5. Ho'āʻo wrinkle

E kuʻi i kahi ʻāpana o ka pālule a ʻūpī i loko o ka pōlele, a laila hoʻokuʻu.E nānā i ka ʻili o ka pālule no nā wrinkle ʻike ʻia.ʻO nā pālule kiʻekiʻe ʻaʻole maʻalahi i nā wrinkles a hiki ke ola hou.

6. Oki

E nānā pono i ke kūpono o ka pālule a me ke ʻano o ke ʻano o kou kino a me kou ʻano.ʻO kahi ʻoki maikaʻi e hoʻonui i ka nānā holoʻokoʻa o kāu T-shirt a e hōʻoluʻolu iā ʻoe.

ka nānā holoʻokoʻa a hōʻoluʻolu iā ʻoe.

7. humuhumu

E nānā pono i ka humuhumu ʻana ma kāu pālule e ʻike inā he ikaika a maʻemaʻe.Loaʻa i nā pālule maikaʻi ka humuhumu paʻa a ʻaʻole hiki ke wehe a hemo paha.

8. Hem

E nānā i ka palahalaha o ka lepa o ka pālule.Pono e loaʻa i kahi T-shirt maikaʻi kahi leʻa pololei me ka ʻole o ka skew a i ʻole ke ʻano like ʻole.

9. Paʻi a me ka saturation kala

E nānā i ka paʻi a me ke kala ma ka T-shirt no ka maopopo a me ka piha.Pono e paʻi maikaʻi ka pālule maikaʻi, piha i ka waihoʻoluʻu a ʻaʻole maʻalahi a nalowale paha.

10. Ka humuhumu

Ke koho ʻana i nā pālule kiʻekiʻe 3

Inā he hoʻolālā hoʻolālā ka T-shirt, e ʻimi i ka maikaʻi o ka hana hili.Pono e ikaika a ʻaʻole maʻalahi ka hāʻule ʻana o ke kaula wili, a ʻo ka hoʻolālā ʻana e hoʻomaʻamaʻa maikaʻi.

ʻO ka hope, pono e noʻonoʻo pono i ka hanu a me ka holoi ʻana/mālama ʻana i ka T-shirt.ʻO ke koho ʻana i kahi t-shirt e hanu maikaʻi e hāʻawi i ka hōʻoluʻolu maikaʻi, ʻo ia ka mea nui i nā mahina kauwela.I ka manawa like, ma muli o nā ʻano hoʻomaʻemaʻe a mālama pono e hoʻolōʻihi i ke ola o ka pālule.

I ka hōʻuluʻulu manaʻo, pono ke koho ʻana i kahi T-shirt maikaʻi i ka hui ʻana o ka maikaʻi o ka lole, ka nānā ʻana i ka lepili, ka hoʻopā ʻana i ka lole, ka translucency o ke alo, ka hoʻāʻo wrinkle, ʻoki, humuhumu, hem, paʻi a me ka saturation kala a me ka hana hili.Manaʻo mākou e kōkua kēia alakaʻi iā ʻoe e ʻimi i ka mea kūpono i waena o nā koho he nui o nā T-shirts a hoʻohui i ka flair i kāu hui lole.


Ka manawa hoʻouna: Jun-02-2023