Chuntao

Noho ʻo Fashion Trend News Terry Cloth i ka Makeke Textile

Noho ʻo Fashion Trend News Terry Cloth i ka Makeke Textile

I kēia makahiki, ua hoʻohuli ʻia kahi ʻano i ka manaʻo o ka poʻe aloha ʻano: ka lole terry.A ʻaʻohe hōʻailona o kēia lole huluhulu e nalowale koke ana.

Noho ʻo Terry Cloth i ka mākeke textile 1

No ke aha e koho ai i ka lole terry?

I kēia manawa, ʻoi aku ka ʻoluʻolu ma mua o ka wā ma mua.ʻOiai ʻoi aku ke kaumaha o ka lole terry ma mua o nā koho kauwela e like me ke olonā a me ka pulupulu, ʻo kona ʻano momona a maloʻo wikiwiki ka mea maikaʻi no ka mālama ʻana iā ʻoe i nā lā wela. he manaʻo ma nā ʻano like ʻoleʻeke ʻelelei akea a ponoʻeke lima, i nā hōʻailona nui e hoʻohana ana iā ia e hoʻolālā i nā lole ʻauʻau nani, unisexpāpale pōhili, a hiki ponopāleʻaleʻa.

He kūpono loa ia no ka hoʻohui ʻana i nā kala ʻulaʻula i kou ʻaʻahu, e nānā kākou i ke ʻano o nā mea lole terry.

1/1

ʻO ka ʻeke zipper lole Terry

Noho ʻo Terry Cloth i ka mākeke textile 2

ʻAʻole ia he nani wale nō, akā ikaika nō hoʻi, me kahi zipper luna a me ka uhi PVC-no laila hiki iā ʻoe ke hele ʻauʻau i ka loko me ka hilinaʻi.

ʻO kēia mau meamaʻalahi e hoʻopili, maloʻo wikiwiki, 'O nā'ano kala ka mea āu e pono ai no kāu ho'omaha ho'omaha e hiki mai ana. He mea maika'i loa kā mākou mau sachets no ka mālama'ana i kāu mau mea e pono ai, nā mea ho'oma'ema'e a i'ole nā ​​mea'āpana i loa'a iā'oe, a e lilo ia i mau mea pono e loa'a iā'oe i ke kauwela.

Kākoʻo mākouhoʻopilikino i ka lole terry zipper pouchiā ʻoe, e hoʻohui i kāu mau manaʻo a me nā hoʻolālā i mea e waiwai a kūikawā.

1/2

ʻeke ʻeke lole Terry

ʻO ka ʻeke lima hou i kēlā me kēia lā e hoʻokipa iā ʻoe he palupalu, ʻoluʻolu a ʻoluʻolu loa.Makemake ʻoe e lawe pū me ʻoe i ka lā holoʻokoʻa. Aia nā leo kauwela ʻehā e koho ai.

Hoʻolako pū ʻia kā mākou ʻeke ʻeke ʻeke Terry ʻoluʻolu a ākeanā lima pālua, nā zippers luna a me nā ʻeke o loko a me waho;maʻalahi ka mālama ʻana iā ʻoe e helel.

Kākoʻo mākouhana i nā ʻeke lole terryiā ʻoe, a hoʻohui i kou mau manaʻo a me nā hoʻolālā i mea e waiwai a kūikawā.

1/3

Pāleʻa lole Terry

Noho ʻo Terry Cloth i ka mākeke textile 4

ʻO ka mea hoʻohana kauwela a mākou e hauʻoli nui nei i kēia manawa, ʻo ia ka pūʻulu pāpale bakeke. Loaʻa kēia lole terry i nā kala like ʻole, a me kānapulu, maloo kokeHe kūpono ke kino no ka mālama ʻana i ka ʻoluʻolu i ka wā wela.

He mea maikaʻi kēia pāpale ʻano a me ka nui no kēlā me kēia ʻaʻahu, a no ka mea hiki ke pelu ʻia, hiki iā ʻoe ke hoʻokomo i loko o kāu mau ukana i kāu hoʻomaha aʻe.

Kākoʻo mākounā pāpale lole terry i hana maʻamauiā ʻoe, a hoʻohui i kou mau manaʻo a me nā hoʻolālā i mea e waiwai a kūikawā.

1/4

Ka pāpale pōhili lole Terry

Noho ʻo Terry Cloth i ka mākeke textile 5

ʻO kā mākou mau pāpale lole terry kaila tennis hiki ke hoʻomaha iā ʻoe i ka lā i ka wā e hoʻomaʻamaʻa ana i ka kuʻi hope a i ʻole e leʻaleʻa ana i ka hele wāwae ma ke kai. ʻO nā kaula hiki ke hoʻololi ʻia a me nā ʻeke kālā e hōʻoia i ka poʻe o nā mea āpau.Hiki i nā ʻano poʻo a me nā nui ke komo i nā pāpale me ka ʻoluʻolu.

Kākoʻo mākoupāpale pōhili lole terry maʻamauiā ʻoe, a hoʻohui i kou mau manaʻo a me nā hoʻolālā i mea e waiwai a kūikawā.

1/5

Kāwele uhi uhi

 Noho ʻo Terry Cloth i ka mākeke textile 6

Hoʻohui kā mākou kāwele visor pāpale i kahi paʻi o ka waihoʻoluʻu kaulana i kou ola waho. Loaʻa nā ʻano kala like ʻole no ʻoe e koho manuahi, ʻano nani a me nā mea pono, ʻaʻole walehāʻawi i ka hana pale lā, akā hana pū kekahi i kahi lewa haʻuki kauwela.

Kākoʻo mākoupāpale kāwele maʻamauiā ʻoe, a hoʻohui i kou mau manaʻo a me nā hoʻolālā i mea e waiwai a kūikawā.

Noho ʻo Terry Cloth i ka mākeke textile 8


Ka manawa hoʻouna: ʻAukake-04-2023