Chuntao

Pehea e hana ai i kahi pālule hoʻolaha pilikino

Pehea e hana ai i kahi pālule hoʻolaha pilikino

Nui nā ʻanuʻu e hiki ai iā ʻoe ke hahai e hana i kahi T-shirt hoʻolaha pilikino:

1、E koho i ka pālule:E hoʻomaka ma ke koho ʻana i kahi T-shirt blank i ke kala a me ka nui āu e makemake ai.Hiki iā ʻoe ke koho mai nā ʻano mea like ʻole, e like me ka pulupulu, polyester, a i ʻole ka hui ʻana o nā mea ʻelua.

Pehea e hana ai i kahi pālule hoʻolaha pilikino1

2 、E hoʻolālā i kāu pālule:Hiki iā ʻoe ke hana i kāu hoʻolālā ponoʻī a hoʻohana paha i kahi mea hana hoʻolālā i hāʻawi ʻia e ka hui āu e manaʻo nei e kūʻai mai.Pono ka hoʻolālā e nānā maka, maʻalahi a hōʻike maopopo i ka leka āu e makemake ai e hoʻolaha.

Pehea e hana ai i kahi pālule hoʻolaha pilikino2

3、Hoʻohui i nā kikokikona a me nā kiʻi:Hoʻohui i kāu inoa ʻoihana, logo, a i ʻole kekahi kikokikona a i ʻole nā ​​kiʻi āu e makemake ai e hoʻokomo ma ka T-shirt.E hōʻoia i ka heluhelu maʻalahi a me ka maikaʻi o nā kikokikona a me nā kiʻi.

Pehea e hana ai i kahi pālule hoʻolaha pilikino3

4、E koho i ke ʻano paʻi:E koho i ke ʻano paʻi i kūpono i kāu hoʻolālā a me kāu kālā.ʻO nā ʻano paʻi maʻamau ka paʻi pale, ka hoʻoili wela, a me ka paʻi kikohoʻe.

Pehea e hana ai i kahi pālule hoʻolaha pilikino4

5 、 E kau i kāu kauoha:Ke māʻona ʻoe i kāu hoʻolālā, e kau i kāu kauoha me ka hui.Pono ʻoe e hāʻawi i ka helu o nā T-shirt āu e makemake ai a me nā nui āu e makemake ai.

6、E nānā a ʻae i ka hōʻoia:Ma mua o ka paʻi ʻia ʻana o nā pālule, e loaʻa iā ʻoe kahi hōʻoia no kāu loiloi a ʻae ʻia.E nānā pono i ka hōʻoia e hōʻoia i ka pololei o nā mea a pau a ʻaʻohe hewa.

Pehea e hana ai i kahi pālule hoʻolaha pilikino5

7. E kiʻi i kāu mau pālule:Ma hope o kou ʻae ʻana i ka hōʻoia, e paʻi ʻia nā pālule a hoʻouna ʻia iā ʻoe.Ma muli o ka hui, hiki i kēia kaʻina hana ke lawe i kēlā me kēia wahi mai kekahi mau lā a i ʻelua pule.

Pehea e hana ai i kahi pālule hoʻolaha pilikino6

Ma ka hahai ʻana i kēia mau ʻanuʻu, hiki iā ʻoe ke hana i kahiT-shirt hoʻolaha pilikinohoʻolaha maikaʻi i kāu hōʻailona a hoʻolaha i kāu leka i kahi lehulehu ākea.


Ka manawa hoʻouna: Feb-10-2023