Chuntao

2023 Farsdagsgaveguide

2023 Farsdagsgaveguide

2023 Farsdagsgaveguide1

Med den betydningsfulle anledningen til at farsdagen nærmer seg i år den 18. juni, begynner du kanskje å tenke på den perfekte gaven til faren din.Vi vet alle at fedre er vanskelige å kjøpe for når det kommer til gaver.Mange av oss har hørt faren deres si at han «ikke vil ha noe spesielt på farsdagen» eller at han er «glad bare for å tilbringe kvalitetstid med barna sine.Men vi vet også at fedre våre fortjener noe spesielt på farsdagen for å vise dem hvor mye de betyr for deg.

2023 Farsdagsgaveguide2

Derfor har vi laget denne spesielle gaveguiden for å hjelpe deg med å finne den perfekte gaven til faren din denne farsdagen, enten han liker å grille, vandre i naturen eller kjæledyrsvenner, så finner du noe de vil elske her!

For dyreelskeren

Er ikke alle pappaer sånn – de sier at de ikke vil ha kjæledyr, men etter at de kommer og blir med i familien, blir de mest knyttet til kosedyrene sine.

2023 Farsdagsgaveguide3

Hvis faren din er en stor fan av familiehunden, unn ham en av våre personlige nøkkelringer til kjæledyr.Vi har designene Chihuahua, Dachshund, French Bulldog og Jack Russell.
Imidlertid er våre personlige nøkkelringer designet og gravert av oss, noe som betyr at vi kan samarbeide med deg for å lage et unikt produkt som din far vil elske.Så hvis du har noen forespørsler, er vårt hjelpsomme team alltid tilgjengelig for å hjelpe deg og se hva vi kan gjøre for deg.

For ølelskere

På slutten av en travel dag med å være den beste pappaen i verden, er det ingenting som en kald øl for å virkelig slukke tørsten.Nå kan han drikke såpeskummet fra sitt eget personlige halvliterglass.

2023 Farsdagsgaveguide4

Med mindre du ber om noe annet, graverer vi den med ordene "Gratulerer med farsdagen" og et hjerteikon, og så kan du legge til din egen personlige melding til faren din nedenfor.
Personlig Absorberende Coasters Stone

Design ditt eget tilpassede dalbanesett for å matche pappas.

Vårt morsomme 4-delte skifer- og dalbanesett er en flott gave til enhver ølelskende pappa.Du kan til og med velge mellom en rekke forskjellige ikoner med drikketema, så enten favorittdrikken hans er en øl, en boks med brus eller en kopp te, vil hans personlige under- og dalbane passe perfekt til din fars smak!

2023 Farsdagsgaveguide5

For pappaen som holder seg aktiv

Personlig isolert vannflaske

Vår personlige dobbelveggede flaske er perfekt for faren din å ta med seg på fotturer, gåturer eller til treningsstudioet.Flaskens isolerte metall vil holde hans kalde drikker kjølige og varme drikker varme!

2023 Farsdagsgaveguide6

I motsetning til de fleste personlige flasker på markedet, er ikke flaskene våre vinylklistremerker som flasser av.Vi graverer dem ved hjelp av den nyeste lasergraveringsteknologien, noe som betyr at personaliseringen din er permanent, slik at du kan være trygg på at du gir faren din en farsdagsgave av høy kvalitet.

Velg favorittfargen hans, tilpass den med hvilket som helst navn, og voila!En personlig gave faren din kan bruke hver dag for å holde seg hydrert og holde seg aktiv.


Innleggstid: Mar-03-2023