Chuntao

Er silketrykk dyrere enn broderi

Er silketrykk dyrere enn broderi

Å kjøpe tilpassede produkter kan være litt overveldende.Ikke bare må du velge et produkt, men du må også vurdere mange tilpasningsalternativer, alt mens du holder budsjettet!En av de viktigste avgjørelsene å ta er hvordan logoen din vil bli lagt til din tilpassede bedriftsklærbestilling.

To utmerkede alternativer for tilpassede logomerkede varer er broderi og silketrykk.Hver prosess kan produsere et overlegen kvalitetsprodukt, men la oss se på kostnadene ved broderi kontra silketrykk for å se hvilken som fungerer best for deg og ditt budsjett.

Broderimaskin på jobb

Egendefinert broderi

Broderte logoer lages ved hjelp av en broderimaskin som syr designet på produktet du ønsker.Broderte design gir en hevet tekstur til plaggene dine og er mer holdbare og mindre skjøre enn andre pyntemetoder.I motsetning til mange andre dekoreringsmetoder, kan broderimaskiner brukes på buede eller ikke-flate gjenstander som tilpassede hatter eller tilpassede ryggsekker.

Broderte logoer ser ofte bra ut på spesialtilpassede poloskjorter, og deres holdbarhet gjør dem til et godt valg for kåper og jakker med logomerking.Det er mange fordeler med å velge en brodert logo, men hvordan er det sammenlignet med silketrykk?

Er silketrykk dyrere enn broderi1

Tilpasset silketrykk

Silketrykk er en allsidig og enkel metode for å dekorere logo-merkede elementer.Ved silketrykk brukes sjablonger for å påføre blekk direkte på produktet du ønsker.Noen dekoreringsmetoder kan ikke håndtere logoer eller bilder med fine detaljer, men silketrykk kan bruke praktisk talt alle design og blekkfarger.

Er silketrykk dyrere enn broderi2

Blekkene som brukes i silketrykk er tykkere enn tradisjonell digital utskrift, så dine logomerkede gjenstander vil fremstå mer levende og leselige på mørkere stoffer eller overflater.Silketrykk er egnet for klær som spesialtilpassede T-skjorter og merkede sportsklær, og metoden er ikke begrenset til spesialtilpassede bedriftsklær.Den er også egnet for klassiske firmagaver, som spesialtilpassede golfballer eller reklamepenner med logoer.

Når det kommer til broderi kontra silketrykkkostnader, er silketrykk den mest kostnadseffektive måten å dekorere på;spesielt for større bestillinger.Begge dekorasjonsmetodene har sine fordeler, og begge kan brukes avhengig av budsjettet ditt!

Hvis du leter etter den beste dekorasjonsmetoden for deg, husk å kontakte oss påfinadpgifts.com/contact-us/i dag!Vi har eksperter som kan hjelpe deg med å finne de beste produktene og dekorasjonsmetodene for din neste varebestilling med logomerking.


Innleggstid: 10. februar 2023