Chuntao

Fa'ameaalofa o le pulou Pesipolo Fa'aleaganu'u

Fa'ameaalofa o le pulou Pesipolo Fa'aleaganu'u

I le vaitau o le faʻatau atu o le faitau afe o oloa tutusa i faleoloa tetele, e faigata ona maua se meaalofa tulaga ese mo le tagata e te alofa i ai.Ioe, e mafai ona e faʻatau se aluga masani poʻo se ipu, poʻo isi mea laiti e seasea faʻafetai i ai i le fale, pe mafai foi ona e faʻaalu sina taimi e mamanuina ai se pulou faʻapipiʻi faʻapitoa ina ia ofuina e le tagata e taliaina i aso uma ma fiafia e fiafia ai. aso uma ma fiafia ai.
O lenei tusiga o le a fesoasoani ia te oe e te malamalama ai pe faapefea ona filifili ma faʻavasega:
Filifili le pulou sa'o
Ioe, o lo'o i ai le tele o sitaili eseese o lanu ma pulou lanu.O e su'e mo snapback?O e su'e mo FlexFit?O e su'e se pulou loli?E te le tau fa'alogo i na'o le tasi ituaiga, e masani lava e te iloa o nei sitaili eseese e mafai ona maua i totonu o se pulou.O lea sei o tatou tilotilo i nisi oa tatou filifiliga ...
Snapbacks
O le a la le snapback?Snapbacks o se tasi o ituaiga tapuni masani e mafai ona i ai pulou.O lona uiga e lua vaega palasitika, tasi e pu ma le tasi e iai le ki, e mafai ona faʻapipiʻi faʻatasi, ina ia faigofie ona fetuunai le tele o le pulou.O le mea lea, pe a matou taʻua le Snapback, matou te talanoa e uiga i le ituaiga tapuni o tua o le fagu fagu.
Fa'apipi'i
O pulou fa'apipi'i o pulou ia e iai se fa'amautu muamua i le lapopoa.O nei lapopoa e masani lava i laʻititi / feololo ma lapopoa / lapopoa.E masani lava 2 lapopoa e lava e ufiufi ai le tele o laina o lapopoa ulu.E leai se fa'amau po'o se fa'amau po'o se fa'amau po'o so'o se isi feso'ota'iga fe'avea'i i tua o le pulou…e fa'apipi'i i lou ulu ma se fusi fa'aumi o se vaega o le pulou, ma fa'ata'amilo i lou ulu.
matau ma matasele
O pulou ma le matasele o le igoa masani lea mo Velcro. E pei ona mafai ona e mafaufauina, o se pulou masani lea ma faʻamau velcro i tua ma fetuutuunai le tele.
pulou fa'amau
O se pulou faʻapipiʻi o se pulou faʻatasi ma se paʻu faʻafefe, e masani lava ona faia i le cotton mea, e fai ai se vaega fetuutuunai o le pito i tua o le pulou.
pulou loli
O le pulou loli o se pulou ma le mata mai le ogatotonu o le itu i le pito i tua o le pulou. O le pulou loli e mafai ona avea ma pito i tua, e mafai ona faʻapipiʻi, ma e mafai ona ofi, ae o le pulou loli e masani lava ona i ai se lagolago.
pulou tama
O pulou tama o pulou e masani lava ona faia i le cotton, o loʻo i ai se laumei faʻafefeteina ma e 6 panels. O pulou tama e fatuina se foliga miti mo le tele o taimi paganoa poʻo tafaoga poʻo faʻaoga i aso uma.
pulou mafolafola laumei
O pulou mafolafola e tutusa lelei lava le leo.O le lau o le pulou e mafolafola, e le faʻafefete pei o se pulou peisipolo masani.
I le faaopoopo atu i ituaiga eseese uma o laumei, fausaga, panels ma faʻamaufaʻailoga ... e tele tuʻufaʻatasiga o nei mea uma. pulou ma 5 panels, pe mafai ona i ai sau pulou fulufulu tapuni ma se lau mafolafola ma 5 panels po 6 panels...O tuufaatasiga e toetoe lava a le gata.
O le Capempire o se tasi o le pito i luga o le pulou pulou i Saina, faʻatasi ai ma pulou faʻapipiʻi faʻaleaganuʻu sili ona maualuga. Afai e te le vaʻai i mea e te manaʻo ai i luga o la matou upega tafaʻilagi, faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi mai, matou te maua le avanoa i le faitau afe o isi sitaili, lanu ma ituaiga, ma matou te fiafia e fesoasoani ia te oe e filifili le meaalofa atoatoa poʻo le seti atoatoa faʻapitoa mo lau 'au poʻo le mea na tupu.


Taimi meli: Apr-07-2023