Chuntao

Hva er sublimering

Hva er sublimering

Du har kanskje hørt begrepet "sublimering" aka dye-sub, eller dye sublimation printing, men uansett hva du kaller det, er sublimation printing en allsidig, digital utskriftsmetode som åpner opp en verden av muligheter for plaggskaping og originalitet.

Sublimeringsfargestoffer trykkes på et overføringsmedium med en spesiallaget blekkskriver.Deretter overføres disse fargestoffene fra mediet til en gjenstand eller et plagg under varmen og trykket levert av en kommersiell varmepresse.

Sublimering fungerer kun på plagg laget av polyester.Når varmen og trykket påføres, sublimeres fargestoffet på overføringsmediet, eller blir en gass, og absorberes deretter i selve polyesteren;trykket er faktisk en del av plagget.En av de store fordelene med sublimering er at den ikke blekner lett, slites ned eller har noen tekstur eller vekt.

Hva betyr alt dette for deg?

1. Det er et minimumsopplag på 20+ plagg av samme design.

2. Sublimeringens natur gjør at utskrifter aldri er tunge eller tykke.

3. Holdbarhet.Det er ingen sprekker eller avskalling i et sublimert trykk, de varer like lenge som plagget.

4. Ikke bare kan du gjøre det hvite plagget i hvilken som helst farge;du kan også dekke overflaten med hvilket som helst bilde du liker!

5. Denne prosessen fungerer kun på enkelte polyesterplagg.Tenk på moderne ytelsesstoffer.

6. Denne tilpasningsstilen er ofte ideell for klubber og store lag.

Når du veier alle fakta og hvis du vil ha et lite antall plagg med full fargetrykk, eller hvis du er en fan av lette trykk og ytelsesstoffer, kan sublimering passe perfekt til dine behov.Hvis du absolutt vil ha et bomullsplagg eller har en stor ordre med et lite antall farger i designene dine, bør du heller tenke på å holde deg til silketrykk.


Innleggstid: 16. desember 2022