Chuntao

O le a le Sublimation

O le a le Sublimation

Atonu na e faalogo i le faaupuga 'sublimation' aka dye-sub, po'o le lomitusi sublimation vali, ae tusa lava po'o le a le mea e te fa'aigoaina, o le lolomi fa'alilolilo ose auala fa'akomepiuta, lolomi fa'akomepiuta e tatalaina ai se lalolagi o avanoa mo le fausiaina o lavalava ma le fa'amuamua.

O lo'o fa'ato'a fa'asolo e lolomi i luga o se ala fa'aliliu fa'atasi ma se lomitusi inkjet ua saunia fa'apitoa.A maeʻa, ona faʻafeiloaʻi lea o na vali mai le ala i se mea poʻo se ofu i lalo o le vevela ma le mamafa e tuʻuina atu e se masini lomi vevela faʻatau.

Na'o le sublimation e galue i ofu e faia i le polyester.Pe a faʻaaogaina le vevela ma le mamafa, o le vali i luga o le auala faʻafeiloaʻi e faʻafefe, pe avea ma kesi, ona faʻafefe ai lea i totonu o le polyester lava ia;o le lolomi o se vaega moni o le ofusa.O se tasi o aoga tele o le sublimation e le faigofie ona mou atu, vaivai, pe i ai soʻo se mea poʻo se mamafa.

O le a le uiga o nei mea uma ia te oe?

1. O lo'o iai le fa'aitiitiga ole 20+ ofusa o le mamanu tutusa.

2. O le natura o le sublimation o lona uiga o lomiga e le mamafa pe mafiafia.

3. Tumau.E leai se ta'e po'o se pa'u i se lolomi fa'amaulalo, latou te tumau e pei o le ofusa.

4. E le gata e mafai ona e liua lou ofu sinasina i soo se lanu;e mafai foi ona e ufiufi lona pito i soo se ata e te fiafia i ai!

5. O lenei faiga e na'o ni 'ofu polyester e aoga.Mafaufau i ie faatinoga faaonaponei.

6. O lenei faiga masani e masani ona lelei mo kalapu ma 'au tetele.

A e fuaina mea moni uma ma afai e te manaʻo i se numera itiiti o ofu lolomi lanu atoa, pe afai o oe o se tagata fiafia i lomitusi mama ma ie faʻatinoga, sublimation atonu e fetaui lelei ma ou manaʻoga.Afai e te matua mana'o lava i se ofutino cotton pe fai se oka tele ma se numera la'ititi o lanu i au mamanu e tatau ona e mafaufau e uiga i le pipii i le lomitusi lau.


Taimi meli: Tes-16-2022